Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Titkos repülőgépek méreggel permetezik az embereket –
  2013-05-17 20:43:14, péntek
 
  Titkos repülőgépek méreggel permetezik az embereket - megdöbbentő képek és videó

Írta: hir.ma Kategória: egészség 2012-09-27 12:52 354 hozzászólás

mérget permeteznek a nyakunkba
Olyan személyszállító repülőgépek, melyek nincsennek a Flightradar24-en feltüntetve - méreggel permetezik a légkört, ezzel megváltoztatják az időjárást és betegségeket okoznak.

Rákkeltő alumínium port, cinket és báriumot permeteznek a levegőbe.

Olvassa végig a cikket, mert megdöbbentő képeket és egy másfél órás videót is megtalálhat benne.

A videó feliratozott, érdemes végignézni, ameddig le nem törlik az oldalról. Oszd meg és lájkold az oldalt, hogy minél többen megismerjék ezt a tényt.

Nézze meg, hogy alakítanak át egy utasszállító repülőgépet méreg permetező gépezetté:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tjdxWrkfJbQ


A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal: Flightradar24

A következő képet Nyíregyháza és Debrecen térségében fotózták. Ezek a csíkok nem a normál repülőgép forgalomból tevődnek össze.
A Flightradar24-en mindig meg lehet tekinteni, hogy hol milyen repülőgép repül a világban, vagy éppen a fejünk felett.
CHEMTRAIL-csík terítette be Magyarországot múlt szombaton !

Érdekes, hogy ezek a gépek mindig akkor jelennek meg, amikor a családok az idejüket a szabadban töltik.

Két héttel ezelőtt például Nyíregyházán este minimum 12 ismeretlen repülő terítette be CHEMTRAILS vegyi anyagokkal a kék eget. Ezeket lehet látni a fenti képen. Érdekesség az volt, hogy ezek nem a kondenzcsíkok voltak. Ennyi repülőgépet soha nem lehet látni Debrecen és Nyíregyháza térségében. A naplemente alig látszódott a permetezés után.

Szegeden és Békéscsabán és Pécsett is beszámoltak sokan hasonló tevékenységről.
A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal: Flightradar24
Magyarországon nem beszél a média a CHEMTRAIL kivizsgálásáról, a CHEMTRAIL elleni tüntetésekről. Pedig hatalmas kárt okoznak ezek a repülőgépek. Egyesek szerint Csernobil ehhez képest játék volt.

A megdöbbentő, hogy a legmérgezőbb nehézfémekkel támadják az emberi szervezetet. Mik ezek? Alumínium, cink, stroncium, bárium.
Flightradar 24 nem is látja őket a legtöbbször.
Ezek a repülőgépek kifejezetten a permet terítésére szolgálnak, lásd a képeket.
Azt állítják a szakértői a témának, hogy a népesség csökkentés a célja a permetezéseknek.

A méreganyagok 7-10 napig a légkörben keringenek. Ha az eső esik sokkal hamarabb. Rákot okoz a leggyengébb immunrendszerek esetében már 4-6 hónap alatt!
A nehézfém raktározódik a szervezetben, amik sehogy sem kerülnek ürítésre. A veséken és a bélrendszeren át nem távoznak belőlünk, nyirokrendszerünk pedig nem győzi, így érthető, hogy elraktározódnak.
A fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. A nehézfémek a szervezetbe jutáskor szinte azonnal reakcióba kerülnek és vegyületeket hoznak létre.
Nem kizárólag a belégzéssel jut be a legtöbb nehézfém, hanem az étellel (zöldségek, gyümölcsök, stb...)
Az idegrendszerre is mérgező hatása van az alumíniumnak, mert megváltoztatja a vér-agy gát működést.
A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal: Flightradar24

Ezek a csövek a repülőgép alaptartozékai lehetnek?
Mikor és mitől keletkezik a normál kondenzcsík a repülésnél?

A hagyományos kondenzcsík (contrail) akkor keletkezik, amikor a magasan haladó sugárhajtású repülőgép okozta nyomástól kicsapódik a levegőből a vízgőz, ez általában 8 ezer méter felett történik, ekkor apró jégkristályok keletkeznek.
Az ilyen csík általában néhány perc után magától eloszlik.
on-hirdetese
Mi az a chemtrail?

Ez gyakorlatilag magyarra fordítva kémiai csíkot jelent. Újnak számít a szó, mivel pár éve kezdték el használni.
A chemtrail teljesen máshogy viselkedik, mint a kondenzcsík. Közvetlenül a keletkezése után kondenzcsíkra hasonlít, viszont feloszlás helyett lassan szétterjed, és széles felhősávvá alakul.

Ezek a csíkok behálózzák az eget, és órákon keresztül felismerhetőek maradnak. A megfigyelések szerint a jelenség nyomán bármilyen tiszta kék égbolt gyorsan átláthatlan, szürke masszává alakulhat. A beterítést követő napokban az adott területen bizonyosan nem lesz csapadék.
Mikor jegyeztek fel először chemtrail csíkokat?

1998-ban jegyezték fel először az USA-ban. Azóta sok-sok országban fényképeztek le a házaik felett Nagy-Britanniában, Németországban, de Ausztráliában is hasonló csíkokat.

A kormányok ellenkezése miatt a csíkok ismeretlenek Kína és Brazília felett.
A Bodeni tó felett megjelenő csíkokat dokumentáló egyik német felhasználó szerint ráadásul pénteken és a hétvégén szabadnaposak a csíkhúzó gépek.
Megdöbbentő, hogy ezek a “permetező" repülőgépek egészen furcsa útvonal mentén haladnak, például láthatatlan határok mentén visszafordulnak a kijelölt terület beterítésére.
Az amerikai oceanográfiai és légköri felügyelet szerint nincs kémiai anyag a levegőben:

A National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA által kiadott tájékoztató szerint a tartós kondenzcsíkok nem tartalmaznak semmilyen kémiai anyagot, csupán a légköri viszonyok alakulása miatt maradnak fenn viszonylag sokáig.

A NOAA szerint a tengerészek már régóta figyelik a kondenzcsíkok viselkedését, és így következtetnek arra, ha változás várható az időjárási viszonyokban. A klímakutatásokban szintén be kellett vonni a légiközlekedés hatását, az ugyanis befolyásolja a felhőképződést, emlékeztet a NOAA. A klímára gyakorolt hatását a NASA napokban kiadott anyaga is hangsúlyozza.
Azt állítják sokan, hogy a gépekből mikroszkópikus anyagokat szórnak ki.

A világ nagyvárosai felett megörökített csíkok azonban rendkívül furcsák. A kérdéskört tanulmányozó felhasználók szerint kémiai anyagokat sőt biológiai ágenseket szórnak ki ezekből a gépekből, és minden hivatalos megnyilatkozás csak a gyanú elaltatását szolgálja.

Egyesek az állítólagos lehullott apró szálakat vizsgálják mikroszkóp alatt, és növesztett nanostruktúrákról számolnak be. Mások hámsérülésekből kihúzható, sebek gyógyulását akadályozó szálakról, a chemtrail sújtotta napokon asztmatikus tünetekről tudósítanak. Egy repülőgépszerelő beszámolója szerint kis híján kirúgták, amikor egy utasszállító gép szervizelése közben oda nem tartozó tartályok csővezetékét próbálta megfejteni.
Ez már végképpen gyanús: Az amerikai képviselőház a 2001-es Space Preservation Act (világűr megóvási törvény) szövegében a tiltandó eszközök között sorolta fel a chemtrail kifejezést.

Teller Ede néhány éve egy olaszországi konferencián felvetette ezt a kérdést.

Buránszkiné Sallai Márta, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) egykori főosztályvezetője korábban az Index-nek azt nyilatkozta, hogy hazánkban a rendszerváltás előtt jégeső elhárítás volt Pécs mellett a Tenkes hegyen illetve Baján. Az ezüstjodid rakétákat alkalmazó beavatkozásokat az egykori Állami Biztosító támogatta. Az olimpiai megnyitókon, a volt Szovjetunió fontos felvonulásain alkalmaztak felhőoszlatást, mondta az OMSZ főosztályvezetője.

Ezek a képek Ön szerint hagyományos repülőgépek alkatrészeit mutatják be?


Az egyik legmegdöbbentőbb dolog, hogy több tucat oldal, mely ezzel a témával foglalkozik, ugyan még létezik a keresőkben vagy más oldalakban linkként, de már maga az egész website törölve van. Önök szerint miért lehet ez?
Mi a véleménye az egész témáról, lentebb szóljon hozzá...
Ha érdekes volt a cikk és mással is megosztaná ezt, kérem nyomja meg a lájk gombot. Köszönjük...

Érdemes megnézni a Spektrum videóját is, mely bemutatja, hogy igenis létezik a fenti állítás:

http://hir.ma/egeszseg/titkos-repulogepek-mereggel-permetezik-az-embereket-megdob bento-kepek-es-video/18598
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: repülőgépszerelő, legmegdöbbentőbb, visszafordulnak, megváltoztatják, kivizsgálásáról, személyszállító, hámsérülésekből, elraktározódnak, permetezéseknek, beavatkozásokat, immunrendszerek, megtekintheted, magyarországot, tevékenységről, pilótafülkéből, felhőképződést, rendszerváltás, mikroszkópikus, alaptartozékai, felismerhetőek, idegrendszerre, németországban, légiközlekedés, megnyilatkozás, megváltoztatja, magyarországon, administration, következtetnek, felhőoszlatást, gyakorlatilag, kondenzcsíkra, ausztráliában, kondenzcsíkok, szabadnaposak, jégkristályok, meteorológiai, embereket –, másfél órás, videó feliratozott, utasszállító repülőgépet, világ összes, következő képet, normál repülőgép, fejünk felett, gépek mindig, szabadban töltik, fenti képen, kondenzcsíkok voltak, naplemente alig, permetezés után, legmérgezőbb nehézfémekkel, emberi szervezetet, National Oceanic, Atmospheric Administration, Space Preservation Act, Teller Ede, Buránszkiné Sallai Márta, Országos Meteorológiai Szolgálat, Állami Biztosító,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívem tiéd  Szép estét kedves látogatóimna...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nem számIt  Png csokor  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Png nő  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Albert Einstein gondolata  Png lepke  Png virág  Jó éjszakát  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hogy lehet megtartani  Mai harmónia kártyám  Ágai Ágnes – Csendélet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Paul David Tripp Április 19  A jó emberek mindig szépek mar...  Nagyi telefonál  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Ágai Ágnes – Csendélet  Gonosz démon-álarc  Alázat  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Mindig jusson idő nevetni  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nagyi telefonál  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Hiányzik  Szívem tiéd  Szép napot kívánok  Tanuld meg ezt a versemet  Jó éjszakát  Szívem  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Krisztinától  Julian Brass gondolata  Nem tudhatod  Örülök, hogy látlak!  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png lepke  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png nő  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Png fotel  Kövesd a cowboyt!  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 21  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Fehér virág  Paul David Tripp Április 21  Hogy lehet megtartani  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  képre írva  Elköszönt  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Az engedelmesség miért nem vál...  Adakozás  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A boldog családok mind hasonló...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  210 éve született a SZÓZAT meg...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép álmokat!  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani 
Bejegyzés Címkék
embereket &#8211, másfél órás, videó feliratozott, utasszállító repülőgépet, világ összes, következő képet, normál repülőgép, fejünk felett, gépek mindig, szabadban töltik, fenti képen, kondenzcsíkok voltak, naplemente alig, permetezés után, legmérgezőbb nehézfémekkel, emberi szervezetet, repülőgépek kifejezetten, permet terítésére, népesség csökkentés, méreganyagok 7-10, légkörben keringenek, leggyengébb immunrendszerek, nehézfém raktározódik, fémek lerakódnak, szervezetbe jutáskor, legtöbb nehézfém, repülőgép alaptartozékai, normál kondenzcsík, hagyományos kondenzcsík, magasan haladó, ilyen csík, chemtrail teljesen, keletkezése után, csíkok behálózzák, megfigyelések szerint, jelenség nyomán, beterítést követő, adott területen, házaik felett, kormányok ellenkezése, csíkok ismeretlenek, hétvégén szabadnaposak, csíkhúzó gépek, kijelölt terület, amerikai oceanográfiai, tartós kondenzcsíkok, légköri viszonyok, kondenzcsíkok viselkedését, időjárási viszonyokban, klímakutatásokban szintén, légiközlekedés hatását, ugyanis befolyásolja, klímára gyakorolt, gépekből mikroszkópikus, világ nagyvárosai, kérdéskört tanulmányozó, gyanú elaltatását, állítólagos lehullott, chemtrail sújtotta, repülőgépszerelő beszámolója, amerikai képviselőház, 2001-es Space, tiltandó eszközök, chemtrail kifejezést, olaszországi konferencián, rendszerváltás előtt, ezüstjodid rakétákat, egykori Állami, olimpiai megnyitókon, volt Szovjetunió, egyik legmegdöbbentőbb, témával foglalkozik, keresőkben vagy, egész website, egész témáról, lájk gombot, fenti állítás, repülőgépszerelő, legmegdöbbentőbb, visszafordulnak, megváltoztatják, kivizsgálásáról, személyszállító, hámsérülésekből, elraktározódnak, permetezéseknek, beavatkozásokat, immunrendszerek, megtekintheted, magyarországot, tevékenységről, pilótafülkéből, felhőképződést, rendszerváltás, mikroszkópikus, alaptartozékai, felismerhetőek, idegrendszerre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3065
  • e Hét: 17295
  • e Hónap: 28406
  • e Év: 181902
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.